Optiekpunt

KOMONO werd opgericht in België in 2009 door Raf Maes en Anton Janssens. KOMONO brengt een glad design, inspirerend kleuren palet en een minimalistische verfijning naar de wereld van monturen. 

KOMONO is een gemeenschap van dromers en ontwerpers toegewijd aan perfect getimede frames, geworteld in de Belgische traditie van sterke toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. KOMONO blijft op de hoogte van global fashion, word met zorg geproduceerd en op tijd geleverd. KOMONO is brengt de nieuwste mode in brillen en zonnebrillen naar Roeselare.
CÉLINE ZONNEBRILLEN 
De Britse ontwerpster Phoebe Philo nam in 2008 het Frans Céline over en maakte het tot een absoluut 'must have' merk. De brillen zijn minimalistisch en luxueus.

Celine staat voor een moderne levensstijl, voor zij die zich willen kleden met een gevoel van casual raffinement.

De Celine ontwerpen zijn mooi en gewaagd. De retro modellen zijn in verschillende kleuren te koop.
TOM FORD (ex-Gucciontwerper) introduceerde z’n eerste brillenlijn al in 2005.

De zonnebrillen van TOM FORD dragen duidelijk zijn signatuur. U herkent telkens het T-teken ter hoogte van de slapen. Het design is van een hoge kwaliteit. Dit is duidelijk in de ultra modieuze monturen en meer subtiel in de klassieke zonnebrillen.
Een DIOR zonnebril weerspiegelt stijl en elegantie. De monturen zijn vaak uitdagend en overweldigend. Dior is al vele jaren een symbool voor luxe en stijl.

De Dior zonnebrillen zijn er voor elke gelegenheid. Ze hebben een jeugdige geest, vormen en moderne materialen gecombineerd met een klassieke stijl onmiskenbaar.
Wat zit er in een naam? Wie is Odette?

Odette is een hond. Ja een hond! Een schattige, zwarte mini-dwergpinscher om precies te zijn.
Bob en Eline wilden een merknaam die meteen liet zien dat het om brillen ging. Dus ze zochten iets dat paste bij 'Lunettes', het Franse woord voor brillen. Op dat moment passeerde Eline's hond en zo werd 'ODETTE LUNETTES' geboren.

Het is niet belangrijk wie het merk heeft gemaakt, maar het gaat allemaal om jou, degene die het frame draagt. Odette wil je deze toegevoegde waarde geven van zelfverzekerd, krachtig en fel zijn. Uw brillen worden dus letterlijk en figuurlijk uw sterkte en u wilt deel uitmaken van de Odette Lunettes-gemeenschap.
Ray-Ban is misschien wel het meest iconische merk als we het over zonnebrillen hebben. De zonnebrillen van Ray-Ban gaan van modern tot (modern) klassiek, maar behouden steeds dat herkenbare Ray-Ban design. Ray-Ban’s motto is
Ray-Ban is misschien wel het meest iconische merk als we het over zonnebrillen hebben. De zonnebrillen van Ray-Ban gaan van modern tot (modern) klassiek, maar behouden steeds dat herkenbare Ray-Ban design. Ray-Ban’s motto is
GUCCI maakt zonnebrillen voor de echte aanbidders van de 'Italian Fashion'. De meeste monturen zijn vervaardigd uit kunststof (acetaat) en hebben een zachte en vloeiende vormgeving.

GUCCI Collectie 2019: Schitterende en luxueuze zonnebrillen die bijzonder stijlvol zijn.
Een DIOR bril weerspiegelt stijl en elegantie. De monturen zijn vaak uitdagend en overweldigend. DIOR is al vele jaren een symbool voor luxe en stijl.

De DIOR brillen zijn er voor elke gelegenheid. Ze hebben een jeugdige geest, vormen en moderne materialen gecombineerd met een klassieke stijl onmiskenbaar.
De CHLOE zonnebrillen zijn voor de moderne vrouw die een casual en geraffineerde stijl heeft. Ze zijn het geschikte accessoire voor elke gelegenheid.

De zonnebrillen hebben jeugdige, moderne vormen en zijn gemaakt van schitterende materialen.
Met Chloé meet u zichzelf een onbetwistbaar geraffineerde stijl aan.
Een DIOR zonnebril weerspiegelt stijl en elegantie. De monturen zijn vaak uitdagend en overweldigend. DIOR is al vele jaren een symbool voor luxe en stijl.

De DIOR zonnebrillen zijn er voor elke gelegenheid. Ze hebben een jeugdige geest, vormen en moderne materialen gecombineerd met een klassieke stijl onmiskenbaar.
CHANEL MONTUREN EN ZONNEBRILLEN 

De 'eyewear' van CHANEL kenmerkt zich door steeds weer nieuwe verwijzingen naar het erfgoed van Coco en het gebruik van luxe, bijzondere en niet voor de hand liggend materialen.

Gabrielle ‘Coco’ Chanel wordt op 19 augustus 1883 in het plaatsje Saumur in Frankrijk geboren. In 1913 richt zij een hoeden- en accessoirewinkel op in Deauville en twee jaar later opent ze haar eerste couturehuis in Biarritz. In de Roaring Twenties staat Coco Chanel bekend als de Koningin van de Mode. Zij was diegene die de garçonne-look heeft gecreëerd, een comfortabele look voor dames in een tijd waarin veel vrouwen nog oncomfortabele korsetten droegen. In mei 1921 bracht CHANEL haar parfum Chanel N° 5 uit, nog steeds een van de meest verkochte parfums. Enkele legendarische ontwerpen van COCO CHANEL zijn het mantelpakje van tweed, de handtas met het quiltmotief en the little black dress.
GARRET LEIGHT werd geboren in Venetië, Californië - en dit wordt weerspiegeld in zijn brillen en zonnebrillen. Van de kleuren, vormen, stijlen en materialen, alles GLCO is alles Californië.

Garrett Leight zelf is opgegroeid en omringd door iconische brillen als de zoon van Oliver Feoples 'oprichter, Larry Leight. Deze sfeer heeft een bepalende rol gespeeld in de ontwerpen en collecties van Garrett, die u kunt kiezen uit hoogwaardige, acetaten, metalen en lenzen.
Laurence D’Ari is het Antwerpse zonnebrillabel van Laurence Bourguignon. In samenwerking met Italiaanse vaklui werd het eyewear label Laurence D’Ari met de slogan ‘Antwerp heart, Italian hands’  realiteit.  De merknaam is een eerbetoon aan Bourguignons vader Ari, een man die met bijzonder veel creativiteit en passie in het leven stond, waarden die zijn dochter heeft overgenomen en probeert door te trekken in haar eigen label. Optiekpunt is exclusieve verdeler van de zonnebrillen van Laurence d'ari
Zonnebrillen en brillen van NATHALIE BLANC.
GARRET LEIGHT werd geboren in Venetië, Californië - en dit wordt weerspiegeld in zijn brillen en zonnebrillen. Van de kleuren, vormen, stijlen en materialen, alles GLCO is alles Californië.

Garrett Leight zelf is opgegroeid en omringd door iconische brillen als de zoon van Oliver Feoples 'oprichter, Larry Leight. Deze sfeer heeft een bepalende rol gespeeld in de ontwerpen en collecties van Garrett, die u kunt kiezen uit hoogwaardige, acetaten, metalen en lenzen.
Toon meer producten

Onze
merken

Nathalie Blanc

Van leuke prints en felle kleuren tot klassevolle en minimalistische monturen. Nathalie Blanc is een merk dat van zich doet spreken door zo sprekend te zijn. Deze handgemaakte brillen zijn een lust voor het oog. Of u nu voor een bril of zonnebril gaat, stralen zal u! De brillen worden vervaardigd uit metaal, acetaat of een combinatie ervan. Of u nu voor een exclusief, subtiel of vintage montuur gaat, u zal beter zien en gezien worden! De uitgebreide collectie geeft u tal van mogelijkheden om uw gezicht tot in de puntjes te accentueren.
Nathalie Blanc, een bril voor ieders wil

Nathalie Blanc, made in Paris! Wie Parijs zegt, zegt klasse. Deze klasse vindt u ook terug in de monturen van Nathalie Blanc. Een tikkeltje eigenzinnig, moet kunnen. Het typeert de Fransen en is tevens een sterkte. Die eigenzinnigheid vindt u ook terug bij Nathalie Blanc. Eigenzinnigheid, in combinatie met vakkunde. Hierdoor ontstaan meesterlijke creaties, waar u optimaal van kan genieten als u langskomt bij Optiekpunt Tom Ford brillen: De monturen en zonnebrillen van Tom Ford zijn zeer herkenbaar aan het T-teken bij het hoekstuk, de super elegante belijning en originele luxe details. De monturen zijn van grote kwaliteit en de afwerking zeer mooi. Chanel :De exclusieve monturen van Chanel.
Een Chanel montuur of zonnebril straalt klasse en elegantie uit.
De monturen zijn strak, tijdloos en worden gekenmerkt door de verstrengelde C's in het logo. De Chanel brillen en zonnebrillen zijn steeds afgewerkt met herkenbare thema’s: de 2 C’s van Coco Chanel, de ketting, de parel, de tweed, Camelia(Chanels favoriete bloem) en Charms.
Sinds ‘Coco’ Chanel in 1913 een hoeden- en accessoirewinkel en twee jaar later haar eerste couture huis oprichtte, is er een hele weg afgelegd. Karl Lagerfeld staat al 20 jaar aan het hoofd van het Franse modehuis Chanel.

Optiekpunt verdeler van zowel Chanel brillen als de Chanel zonnebrillen in Roeselare. De brillen zijn elegant en stijlvol, net zoals Coco Chanel het zou gewild hebben. fendi zonnebrillen Chloe brillen:De brillen van Chloé zijn grote blikvangers. Dit merk gebruikt klassieke vormen in een modern jasje. Door de hoogwaardige materialen, die ook nog eens mooi zijn, kunt u niet om dit merk heen. Op dit moment zien we in de correctiecollecties onder andere prachtige vlindermodellen met een romantische uitstraling. Wilt u het groots uitpakken en meegaan met de hippie trend, dan laat Optiekpunt u graag de Chloé oversized  zonnebrillen zien. Chloé Carlina, & Chloé Poppy.
Céline brillen :Deze collectie is de verzameling van verfijnd, elegant en visionair. Celine wil de essentie van de eenentwintigste eeuw vrouw uit te drukken. Vintage modellen die tijdloze elegantie onthullen. Celine zonnebrillen zijn groot met afgeronde hoeken, strakke lijnen en minimaal logo. Dior brillen zonnebrillen:Dior zonnebrillen staan bekend om hun uitdagende en overweldigende ontwerpen die stijl, elegantie en fashion benadrukken. Dior is al vele jaren een symbool voor luxe en stijl. Al sinds 1940 staat Dior bekend om zijn extravagante en doordachte ontwerpen. Met een Dior zonnebril voldoet u altijd aan de laatste trend. De zonnebrillen van Dior zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op social media, blogs en bij beroemdheden. Ondanks de luxueuze ontwerpen zijn Dior zonnebrillen ideaal voor dagelijks gebruik. Een Dior zonnebril past perfect binnen iedere stijl en is gepast in elke situatie. Gucci brillen:Een van de meest bekende merken ter wereld, zijn collecties zijn een combinatie van stijl en traditie. Gucci zonnebrillen behouden de elegante geest van het merk, synoniem van schoonheid en traditie van het Italiaans vakmanschap. Gucci brillen hebben traditionele vormen en luxueuze details. Gemaakt en ontworpen in Laurence's thuisstad Antwerpen, de modehoofdstad van België. Geproduceerd in Italië, als een natuurlijke keuze voor zijn reputatie in technische expertise en uitstekend vakmanschap.

LAURENCE D'ARI combineert Belgisch design met Italiaanse topkwaliteit.LAURENCE D'ARI wil de passie delen en vrouwen tevreden stellen met een luxe assortiment dat sterk, charismatisch en elegant is.
De modellen zijn geïnspireerd op vintage elementen en hebben als doel de kloof tussen verleden en heden te overbruggen en bieden frames met een edgy, maar alledaagse vrouwelijkheid. Een hedendaags brillenmerk uit Oostenrijk. Al deze brillen en zonnebrillen zijn exclusief handgemaakt in onze eigen fabrieken in Hartberg & St. Pierre.
Garret Leight California Optical, kortweg GLCO, bereikt ons recht uit het hippe Venice Beach, Californië. De oprichter Garret Leight, vormde rond zich een groep jonge, gepassioneerde designers, die met hem een unieke beleving uit de grond willen stampen. Voor hun onderdelen gingen ze op zoek naar de meest gespecialiseerde toeleveranciers. GLCO staat voor passie, tijdloos design, teamwork, tevreden klanten en respect voor de technologische evoluties. Zo bevatten de scharnierpunten van elke Garret Leight een flinterdun laagje goud en zilver om ze een ongekende duurzaamheid mee te geven. Odette lunettes: Eline De Munck kwam in 2015 met haar eerste lijn brilmonturen voor de dag onder de naam ‘Odette Lunettes’, welke afgeleid is van de naam van haar hondje Odette. De monturen zijn nieuw, actueel en eigenzinnig. Enerzijds sober, maar brengt ook het modeaspect, elegantie met zich mee en zijn daarnaast ook unisex en tijdloos. De brillen en zonnebrillen van Odette Lunettes zijn vanaf heden ook te verkrijgen bij Optiekpunt Roeselare Etnia Barcelona brillen:Het designer-brillenmerk is het beste van Barcelona met de allerbeste lenzen ter wereld en een unieke ervaring in het maken van de kleuren. Etnia Barcelona is een merk dat wedt om te linken naar de cultuur en de wereld van de kunst door middel van samenwerkingen met wereldberoemde kunstenaars. Komono brillen zonnebrillen: Komono is een Belgische merk. Komono betekent namelijk ‘kleine dingen’. De makers van onze nieuwe monturen- en zonnebrillenlijn zijn dromers en designers. Met een gecombineerde passie om iets te maken van het hier en nu, maar dan wel in de meest simpele vorm. Ze gebruiken prachtige kleuren en mooie materialen, daarmee creëren ze stijlvolle monturen en zonnebrillen. Ray-ban zonnebrillen: Bij Optiekpunt hebben we het ruimste aanbod Ray-ban zonnebrillen en brillen te Roeselare.
Aviator, Wayfayer, Clubmaster steeds mogelijk als zonnebril op sterkte.
Web Eyewear: Hippe brillen en zonnebrillen Ralph lauren brillen zonnebrillen Kinto brillen:Kinto produceert sinds 1978 brilmonturen en richt zich naar jongeren, fijne gezichten en naturelle personen, of naar zij die zich zo voelen. Het is een vrolijke en kleurrijke no-nonsens collectie die niet overheerst. Een bril in zijn pure vorm! Bij Kinto gaan ze voor brillen die perfect zitten! Dankzij verwerking van de beste materialen passen de monturen zich op een natuurlijk wijze aan de vorm van uw gezicht. De hippe en mooi afgewerkte brillen van Kinto zijn ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk! 100% biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar en 100% natuurlijk. Serengeti zonnebrillen: Serengeti zonnebrillen combineren de laatste techniek met superieur design. Omdat alle Serengeti glazen meekleurend zijn, contrastverhogend werken en zorgen voor het filteren van het hinderlijke blauwe licht door middel van het Spectral Control filter. De series bieden stijlvolle designs, uiteenlopend van klassiek tot sportief, kenmerkend voor Serengeti Eyewear. Adidas sportbrillen: Een Adidas sport zonnebril mag natuurlijk niet ontbreken van Optiekpunt Roeselare. De toegevoegde waarde van een Adidas sport zonnebril is dat dit topmerk als enige alle modellen uit de collectie in 2 of 3 maten kan leveren. Dus geschikt voor elk gezicht smal, breed of gemiddeld man en vrouw. Toppers als de Evil Eye Evo, Evil Eye Halfrim en Tourpro zijn daarom een welkome aanwinst op ons sportbrillen assortiment. De Adidas sportbrillen zijn voor verschillende sporten te gebruiken. Een Adidas sportbril kunt je bijvoorbeeld gebruiken bij hardlopen, mountainbiken, triathlon, watersporten, wielrennen en wintersport. De Adidas sportbrillen op sterkte of een normale Adidas sportbril maakt het voor u mogelijk om goed te zien tijdens het sporten; of dit nu te maken heeft met de sterkte van jouw ogen of het licht wat van buitenaf komt.