Optiekpunt

Daglenzen

Elke dag een nieuwe, schone en steriele lens. Hierdoor verlaag je het risico op ontstekingen en moet je de lens minder vaak manipuleren. Bovendien heb je geen lenzenvloeistof nodig. Daglenzen kunnen per 30 of per 90 worden besteld. Ze zijn ideaal om af te wisselen met je bril, op vakantie of tijdens het sporten.

2-wekelijkse lenzen

Deze lenzen zijn ideaal voor wie gevoelige ogen heeft maar toch graag frequent lenzen draagt. Om de twee weken gebruik je een nieuwe lens.

Maandlenzen

Draag je meer dan drie dagen per week lenzen, dan zijn maandlenzen een voordeliger alternatief dan daglenzen. Bij maandlenzen is een goede hygiƫne, onderhoud en het gebruik van de juiste producten van het grootste belang. Maandlenzen kunnen per 6 worden besteld.

Multifocale lenzen

Wanneer het lezen moeilijker gaat, zijn multifocale lenzen de oplossing! Met deze lenzen kan je zowel ver als dichtbij scherp zien. Multifocale lenzen zijn verkrijgbaar in daglenzen of in maandlenzen

Acuvue True Eye daglenzen
Acuvue Oasys weeklenzen
Acuvue vita maandlenzen
Acuvue Moist Daglenzen
Airoptix Aqua Maandlenzen
Airoptix-astigmatism Maandlenzen
Airoptix-color Kleurlenzen
Airoptix-multifocal maandlenzen
Aosept Contactlensvloeistof
Coopervision Contactlenzen
Dailies aqua comfort Daglenzen
Dailies total Daglenzen
Puremoist Contactlensvloeistof
Purevision contactlenzen
Airoptix Hydraglyde Maandlenzen
Toon meer producten

Onze
merken

Alcon Contactlenzen: Airoptix, Dailies Comfort, Optifree Coopervision Contactlenzen Bausch&Lomb Contactlenzen Johnson&Johnson contactlenzen